Skip to main content
Vacatures

Vacature GZ-psycholoog (gesloten)

By 13 juni 2022maart 8th, 2023No Comments
Locatie:           Joubertweg 8
                         6861 DN Oosterbeek
Uren per week:24 – 36 
Dienstverband:Tijdelijk met uitzicht op vast dienstverband
Inschaling:       CAO GGZ FWG 65

Over MENT GGZ

In 2020 zijn we gestart als een kleinschalige instelling voor ambulante geestelijke gezondheidszorg, in de regio Arnhem. Momenteel zijn wij gevestigd in Oosterbeek. Per 1-2-2023 zullen wij onze werkzaamheden voortzetten op een nieuwe locatie in Velp (gld).

Wij behandelen mensen vanaf 18 jaar met psychische of psychiatrische problematiek in combinatie met een (vermoeden van) laag IQ. De verlangens en mogelijkheden van de cliënt zijn leidend bij de hulpverlening. Daar waar mogelijk en aanwezig wordt het professioneel en familiesysteem betrokken bij de behandeling.

Ons fijne, multidisciplinaire team behandelaren werkt met toewijding en levert zorg op maat volgens de meest recente wetenschappelijke inzichten. 

Ter uitbreiding van en aanvulling op ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste GZ-psycholoog.

Over de functie

Onze cliëntpopulatie is uiteenlopend en kent een grote verscheidenheid aan psychische problemen. Denk bijvoorbeeld aan autisme, angst- en stemmingsstoornissen en persoonlijkheidsproblematiek. Vertrekpunt in de behandeling de lijdenslast en beleving van de cliënt, evenals zijn krachten en motivatie. Je hebt oog voor veerkracht en potentie voor herstel, en schakelt waar mogelijk het netwerk van de cliënt in ten behoeve van het laten welslagen van de behandeling. Als GZ-psycholoog vervul je de rol van regiebehandelaar en verricht je individuele behandelingen. Bij voorkeur heb je ervaring met EMDR. Ook vervul je een rol bij het uitvoeren van diagnostisch onderzoek. Je verzorgt rapportages inzake het door jou verrichte onderzoek en behandelingen. Wekelijks vindt afstemming plaats binnen het MDO waar psychiater, seksuoloog, ambulant behandelaar en (GZ)-psychologen vertegenwoordigd zijn. 

We werken veel samen met huisartsen in de regio Arnhem. Ook werken we veel in onderaannemerschap van zorginstellingen gericht op mensen met een verstandelijke beperking.

Waarom werken bij MENT GGZ?

  • Wanneer je het als een uitdaging ziet om samen met ons de GGZ voor deze kwetsbare doelgroep in de regio Arnhem door te ontwikkelen.
  • Wanneer je houdt van zelfstandig werken binnen een multidisciplinair, ervaren team.
  • Je gaat deel uit maken van een fijn, betrokken team met een gedeelde passie voor de doelgroep mensen met een (vermoeden van) verstandelijke beperking of laag IQ.
  • Een gewoon goed salaris, conform CAO GGZ functiegroep 65 (minimaal € 4138,- en maximaal € 5553,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband) en afhankelijk van relevante ervaring.

Onze ideale collega?

  • Je neemt een WO diploma psychologie of orthopedagogiek mee, aangevuld met een afgeronde postdoctorale opleiding tot GZ-psycholoog;
  • Je bent bekend met en hebt ervaring opgedaan met veelvoorkomende individuele behandelvormen, bij voorkeur ook EMDR;
  • Je bent enthousiast; hebt interesse en affiniteit met de doelgroep;
  • Een beetje humor is jou niet vreemd    

Meer weten? 

Neem contact op met Trudeke Navarro, Praktijkmanager: 06-40532489 of trudeke.navarro@mentggz.nl of met Ingrid ten Westeneind, GZ-psycholoog: 06-21445145 of ingrid.ten.westeneind@mentggz.nl 

We zullen deze vacature sluiten zodra we de juiste kandidaat gevonden hebben.