Locatie:                      Joubertweg 8

                                   6861 DN Oosterbeek

Uren per week:           8-12 (meer of minder uren bespreekbaar)

Dienstverband:           Tijdelijk met uitzicht op vast dienstverband

Inschaling:                  FWG 55 CAO GGZ

Over MENT GGZ

MENT GGZ is een kleinschalige instelling voor ambulante geestelijke gezondheidszorg, werkzaam in de regio Arnhem. Wij behandelen mensen vanaf 18 jaar met psychische of psychiatrische problematiek in combinatie met een (vermoeden van) laag IQ. We ontvangen cliënten op onze mooie locatie in Oosterbeek. Per februari 2023 zullen we gaan verhuizen naar Velp (Gld). Naast behandeling bij ons op locatie vindt behandeling, indien gewenst, ook plaats bij de cliënt thuis.

Over de functie

Als Psychomotore Therapeut (PMT-er) bij MENT GGZ behandel je cliënten met psychiatrische problematiek in combinatie met een (vermoeden van) laag IQ. Vragen waar je bij ingezet wordt zijn bijvoorbeeld vragen op het gebied van agressie- en impulsregulatie, (sociale) weerbaarheid, spanningsklachten en (seksueel) grensoverschrijdend gedrag

Als behandelaar maak je deel uit van een multidisciplinair team, bestaande uit (GZ)-psychologen, psychiaters, PMT-er , SPV -er, ambulant behandelaar en een seksuoloog. Wekelijks bespreek je cliënten met alle betrokken behandelaren in het MDO. Samen met je cliënt en diens systeem werk je aan de gestelde doelen in het behandelplan. Je zorgt voor goede afstemming en samenwerking met andere hulpverleners, instanties en organisaties bij de uitvoering van het behandelplan. Naast de individuele therapie aan cliënten kun je ook worden ingezet als medebehandelaar bij groepsbehandelingen. Je verzorgt rapportages inzake de door jou verrichte behandelingen. Je werkt onder verantwoordelijkheid van de regiebehandelaar.  

Waarom werken bij MENT GGZ?

 • Wanneer je het als een uitdaging ziet om samen met ons de ambulante GGZ aan deze kwetsbare doelgroep in de regio Arnhem steviger neer te zetten.
 • Wanneer je houdt van zelfstandig werken binnen een multidisciplinair, ervaren team.
 • Wanneer je een baan met veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid wilt waarbij je je werktijden in grote lijnen zelf kunt indelen.
 • Je gaat deel uit maken van een fijn, betrokken team met een gedeelde passie voor de doelgroep mensen met een (vermoeden van) verstandelijke beperking of laag IQ.
 • Je ontvang een gewoon goed salaris, conform CAO GGZ. Inschaling in FWG 55.

Onze ideale collega?

 • Je hebt een afgeronde opleiding als psychomotorisch therapeut, minimaal op HBO-niveau, en zo mogelijk VO-PMT of Master PMT;
 • Je bent enthousiast; hebt interesse en affiniteit met de doelgroep;
 • Je maakt gemakkelijk contact en weet aan te sluiten bij verschillende cliënten;
 • Je hebt een lerende en onderzoekende houding;
 • Je kunt goed zelfstandig werken, durft verantwoordelijkheid te nemen en trekt tijdig aan de bel wanneer je vastloopt;
 • Een beetje humor is jou niet vreemd 😊

Meer weten?

Neem contact op met Trudeke Navarro, Praktijkmanager: 06-40532489 of trudeke.navarro@mentggz.nl .

We zullen deze vacature sluiten zodra we de juiste kandidaat gevonden hebben.