Locatie:                      Joubertweg 8

                                   6861 DN Oosterbeek

Uren per week:           20-24

Dienstverband:           Tijdelijk met uitzicht op vast dienstverband

Inschaling:                  Afhankelijk van opleiding en ervaring

Over MENT GGZ

MENT GGZ is een kleinschalige instelling voor ambulante geestelijke gezondheidszorg, werkzaam in de regio Arnhem. Wij behandelen mensen vanaf 18 jaar met psychische of psychiatrische problematiek in combinatie met een (vermoeden van) beperkte cognitieve vermogens. De verlangens en mogelijkheden van de cliënt zijn leidend bij de hulpverlening. Daar waar mogelijk en aanwezig wordt het professioneel en familiesysteem betrokken bij de behandeling.

Ons fijne team behandelaren werkt met toewijding en levert zorg op maat volgens de meest recente wetenschappelijke inzichten. De behandeling duurt zo kort als mogelijk en zo lang als noodzakelijk. Wij streven er naar te werken zonder wachttijd en spelen snel in op (nieuwe) behoeften van verwijzers en cliënten.

Over de functie

Als psycholoog / orthopedagoog verricht je psychodiagnostisch onderzoek en  behandelingen in samenwerking en onder verantwoordelijkheid van een regiebehandelaar. Je verzorgt rapportages inzake het door jou verrichte onderzoek en behandelingen. Wekelijks vindt afstemming plaats met één of meerdere leden van ons ervaren team bestaande uit een psychiater, seksuoloog, sociaal psychiatrisch verpleegkundige, psychomotore therapeut en GZ-psychologen.

Waarom werken bij MENT GGZ?

  • Wanneer je het als een uitdaging ziet om samen met ons te pionieren om de GGZ aan deze kwetsbare doelgroep in de regio Arnhem neer te zetten.
  • Wanneer je houdt van zelfstandig werken binnen een multidisciplinair, ervaren team.
  • Je gaat deel uit maken van een fijn, betrokken team met een gedeelde passie voor de doelgroep mensen met een (vermoeden van) verstandelijke beperking of laag IQ.
  • Een gewoon goed salaris, conform CAO GGZ functiegroep 60 (minimaal € 2.877,- en maximaal € 4.486,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband) en afhankelijk van relevante ervaring.

Onze ideale collega?

  • Je neemt een WO diploma psychologie of orthopedagogiek mee;
  • Het liefst heb je enige ervaring opgedaan als psycholoog of orthopedagoog;
  • Je ben enthousiast; hebt interesse en affiniteit met de doelgroep;
  • Je hebt een lerende en onderzoekende houding;
  • Je durft verantwoordelijkheid te nemen en trekt tijdig aan de bel wanneer je vastloopt;
  • Een beetje humor is jou niet vreemd 😊

Meer weten?

Neem contact op met Trudeke Navarro, Praktijkmanager: 06-40532489 of trudeke.navarro@mentggz.nl .

We zullen deze vacature sluiten zodra we de juiste kandidaat gevonden hebben.